Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσιάστηκε το βιβλίου του Θ. Νημά στην Καλαμπάκα




Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και πλήθους πολιτών παρουσιάστηκε το βιβλίο του Τρικαλινού Φιλολόγου και Ιστορικού Θεοδώρου Νημά στην Καλαμπάκα.
Η παρουσίαση έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» για το βιβλίο του συντοπίτη Θεόδωρου Νημά με τίτλο “Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα” από τον Εκδοτικό Οίκο Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη της Θεσσαλονίκης.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με συνδιοργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα» και τον Εκδοτικό Οίκς Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι κ. Κρυσταλλία Μαντζανά, διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων, η κ. Σμαρώ Νάκη, μαθηματικός και ο κ. Αχιλλέας Σιάχος εκπαιδευτικός.

Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα των στοιχείων που καταγράφονται στο πόνημα του κ. Νημά τονίζοντας ότι αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα.
Σημειώνεται τέλος ότι την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Σινάνης και πλήθος φίλων του βιβλίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.