Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδριάζει το ΔΣ Καλαμπάκας


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 13/2018  δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 18 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 14.00,  στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία)  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ».
2.Λήψη απόφασης για την αποδοχή συνεργασίας του Δήμου Μετεώρων.  με το Επιμελητήριο Ν.Τρικάλων και την σύνταξη προς υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας:   01   «Ανάπτυξη   επιχειρηματικότητας   με   Τομεακές   προτεραιότητες»,   01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται  από  το  Ευρωπαϊκό  Ταμείο  Περιφερειακής  Ανάπτυξης  (ΕΤΠΑ)  με  τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ».

3.Λήψη απόφασης για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Μετεώρων με το Επιμελητήριο Ν. Τρικάλων στο πλαίσιο της υπό διαμόρφωσης πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας:   01   «Ανάπτυξη   επιχειρηματικότητας   με   Τομεακές   προτεραιότητες»,   01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται  από  το  Ευρωπαϊκό  Ταμείο  Περιφερειακής  Ανάπτυξης  (ΕΤΠΑ)  με  τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ».
4. Υποβολή πρότασης για ένταξη της πράξης με τίτλο «Δημιουργία τρισδιάστατης στερεοσκόπισης (3D) ταινίας τεκμηρίωσης για το Δήμο Μετεώρων στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.
5.Απόφαση/Δέσμευση του Δ.Σ. της πράξης με τίτλο Δημιουργία τρισδιάστατης στερεοσκόπισης (3D) ταινίας τεκμηρίωσης για το Δήμο Μετεώρων στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου όταν αυτό εκπονηθεί.
6.Υποβολή πρότασης για ένταξη της πράξης με τίτλο « Δημιουργία Ηλεκτρονικού Τουριστικού Οδηγού του Δήμου Μετεώρων» στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.
7.Απόφαση/Δέσμευση του Δ.Σ. της πράξης με τίτλο Δημιουργία Ηλεκτρονικού Τουριστικού Οδηγού του Δήμου Μετεώρων» στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου όταν αυτό εκπονηθεί
8. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύνδεση Δημοτικών Κτιρίων του Δήμου Μετεώρων με φυσικό αέριο.
9.Αίτηση Λέκκα Γεωργίου (εκμίσθωση Δημοτικής Έκτασης  στον οικισμό Βυτουμά Κοινότητας Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων).
10. Αίτηση Λαιάκη Δέσποινας και Λάμαρη Δημητρίου (εκμίσθωση δημοτικής Έκτασης  στην κοινότητα Ανθούσας του Δήμου Μετεώρων).
11.Κάλυψη δαπάνης για οδοιπορικά- διαμονή-σίτιση των εθελοντών κτηνιάτρων για τη διενέργεια στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς
12. Εξεύρεση χώρου για την φιλοξενία αδέσποτων ζώων.
13. Συνδιοργάνωση ημερίδας από το Δήμο Μετεώρων και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Νίτσα Λιάπη  την 31-10-2018. Έγκριση δαπανών φιλοξενίας.




Πρόεδρος Δ.Σ.




                                        ΧΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.