Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



  
Ως προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών τεχνών Καλαμπάκας,
   θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον συντοπίτη μας Κώστα Παπανικολάου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Delfino Blue Hotel με έδρα την Κέρκυρα, για τη πολύ μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη που προσέφερε στη συμμετοχή μας στο 42ο Αγγλικό Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κιόκουσιν karate, που έγινε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στην πόλη Κρόλευ, κοντά στον Λονδίνο με συμμετοχή αθλητών από 22 κράτη και αρκετών συστημάτων Νοκ Ντάουν καράτε.

  Το Αγγλικό Πρωτάθλημα αγώνων του στυλ κιόκουσιν καράτε θεωρείται μετά το Παναιαπωνικό το 2ο καλύτερο ποιοτικό πρωτάθλημα αγώνων πλήρους επαφής στον κόσμο.
  Ο αθλητής του συλλόγου μας Γκούμας Αχιλλέας αγωνίσθηκε και έχασε στα προκριματικά από έναν πολύ έμπειρο Λιθουανό αντίπαλο με πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά αυτό που μετρά είναι η συμμετοχή σε τέτοιου είδους υψηλού αγωνιστικού επιπέδου Πρωταθλήματα και οι εμπειρίες που προσφέρει η συμμετοχή σε μεγάλα διεθνή πρωταθλήματα αποφέρουν μελλοντικά αποτελέσματα και δεν αλλάζει ο στόχος και ο προγραμματισμός του συλλόγου για μία μεγάλη διάκριση για τον αθλητή αλλά και για την πόλη μας.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο προπονητής του συλλόγου έχει δεχθεί προσκλήσεις για μεγάλα πρωταθλήματα όπως το Παγκόσμιο της Βουλγαρίας που θα διεξαχθεί στη Βάρνα στις 8 Δεκεμβρίου και στη Ρωσία λίγο αργότερα.
Και πάλι ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας χορηγό Κώστα Παπανικολάου για τη στήριξή του διότι αναμφίβολα η συμμετοχή μας σε τέτοια παγκόσμια πρωταθλήματα αφήνουν εμπειρίες και στιγμές αξέχαστες και χωρίς τη βοήθεια του θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή μας.
Ο προπονητής του συλλόγου














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.