Τελευταίες Ειδήσεις

Τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο Καστράκι-Μετά από εκτροπή ΙΧ ξημερώματα της Κυριακής



Ο τραυματισμός δυο ατόμων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Καστρακίου Καλαμπάκας.
Συγκεκριμένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που κινούνταν στο οδικό κύκλωμα Μετεώρων μετά την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου  Αναπαυσά  με κατεύθυνση προς Καστράκι-στο 5ο χιλιόμετρο Καλαμπάκας-Μετεώρων στη θέση Πλατάνια-κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα σε δένδρα που βρίσκονται δίπλα στο οδόστρωμα.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης  ήταν το όχημα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μέσα από την οποία ανασύρθηκαν οι δυο επιβαίνοντες σε αυτό.
Ειδικότερα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνοδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό σοβαρά τραυματισμένος και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας που έσπευσαν στο σημείο με δυο οχήματα που κατάφεραν κόβοντας τις λαμαρίνες να τον απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια να μεταφερθεί μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας μαζί με τον οδηγό που ήταν ελαφρύτερα τραυματισμένος για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια όμως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι  συνοδηγός φέρει κατάγματα χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή τους.
Σημειώνεται τέλος ότι για την διαπίστωση των ακριβών αιτίων του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται σχετική προανάκριση από Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας που επιλήφθηκε του συμβάντος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.