Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση κτηνοτρόφων-Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής



Ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη ήταν η συνάντηση κτηνοτρόφων της Καλαμπάκας με τον Διευθυντή εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
Όπως πληροφορούμαστε  η συνάντηση των κτηνοτρόφων με το Διευθυντή της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης Δρ. Βέργο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας η οποία ως γνωστό έχει έλθει σε συμφωνία για συνεργασία μαζί της.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κτηνοτρόφοι συζήτησαν με τον κ. Βέργο για το πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ της Βιβλιοθήκης και της ΑΓΣ, καθώς και για τους καθημερινούς προβληματισμούς τους γύρω από τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν το κλάδο παρουσία και της Διευθύντριας της Βιβλιοθήκης κ. Κατσιαμάνη.
Τέθηκαν διάφορα ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις ενώ καταδείχτηκε η ανάγκη ενημέρωσης και κατάρτισης των κτηνοτρόφων προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις των καιρών αλλά και καταστάσεις που δημιουργούνται σε καθημερινή βάση.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης θα παρακολουθήσουν δωρεάν το επόμενο διάστημα 15 κτηνοτρόφοι από την περιοχή πρόγραμμα κατάρτισης για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για το σκοπό αυτό να επισκέπτονται στην σελίδα της Βιβλιοθήκης όπου έχει αναρτηθεί και η σχετική φόρμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.