Τελευταίες Ειδήσεις

"Ακριβέ μας φίλε"


Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι , των οποίων η πορεία ορίζει και διαμορφώνει τον κόσμο γύρω μας. Ένας τέτοιος άνθρωπος  ήταν ο Γιώργος, ο Γιώργος Δήμου.
Αντιπρόεδρε
Έφυγες. Έτσι λένε όλοι. Για το Θεατρικό Εργαστήρι  «Επί Σταγών» όμως δεν έφυγες. Ποτέ δε θα φύγεις. Και πώς να φύγεις. Αφού ήσουν μαζί μας απ΄ την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας. Κοντά δέκα  χρόνια τώρα. Στην κάθε μας στιγμή. Σε κάθε μας προσπάθεια. Σ’  όλα μας τα όνειρα. Εκεί…
Έφυγες. Έτσι λένε όλοι. Για το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» όμως δεν έφυγες. Η παρουσία σου είναι παντού. Στο χώρο μας.  Σε κάθε μας γωνιά. Στο χώρο σου. Το χαμόγελό σου, η σιγουριά σου, οι συμβουλές σου. Η ήρεμή σου δύναμη.Θα είναι εδώ. Μαζί μας…
Έφυγες. Έτσι λένε όλοι. Για το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» όμως δεν έφυγες. Ποτέ δε θα φύγεις. Θα μπορεί κανείς εύκολα να σε ψάξει και να σε βρει μέσα και πίσω από όλα όσα μαζί φτιάξαμε τόσα χρόνια. Στα θέατρα, στους ήχους από τις μουσικές μας,  στις δράσεις μας. Κάθε λέξη, κάθε μουσική, κάθε εικόνα θα είσαι κι εσύ. Εκεί. Ο δικός μας Γιώργος Δήμου.

Την αγάπη μας την είχες και θα την έχεις. Τη θύμησή σου δεν θα την αποχωριστούμε ποτέ. Διότι το κενό της απουσίας σου είναι πολύ μεγάλο.
Γλυκά πυκνά η θύμηση,
Γλυκά πυκνά το δάκρυ,
Γλυκά πυκνά το χέρι σου,
Θα σπρώχνουν τη ζωή μας!
Κι αν μας λείπει η δυνατή φωνή σου σήμερα, η σιωπή σου –το ίδιο βροντερή και εύγλωττη– μας στέλνει το μήνυμα για την αξία που έχει ο αγώνας για ένα καλύτερο πολιτιστικό αύριο.
Καλό σου ταξίδι, ακριβέ μας φίλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.