Τελευταίες Ειδήσεις

Στερνό αντίο στον Γιώργο Δήμου




Πλήθος συγγενών φίλων και συμπολιτών αποχαιρέτισαν το απόγευμα της Τετάρτης τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μετεώρων Γιώργο Δήμου που έφυγε τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας μετά από σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος κατακλύστηκε από κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία και να του απευθύνει το ύστατο χαίρε καθώς και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μετεώρων.
Ο Γιώργος Δήμου ως γνωστό τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Αύγουστο όταν έπεσε θύμα ενός απίστευτου ατυχήματος καθώς καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του,  το οποίο επιχείρησε να σταματήσει όταν άρχισε να κινείται προς τον κατήφορο στην περιοχή του Σπηλαίου Γρεβενών (γενέτειρά του όπου βρίσκονταν για διακοπές).
Τότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Τρικάλων και λόγω των πολλαπλών καταγμάτων που έφερε σε όλο το σώμα του εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  όπου έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί τη ζωή.

Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης , μετά από 50 ημέρες νοσηλείας, γύρω στις έξι η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και η είδηση  του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς , συναδέλφους και φίλους που ήλπιζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Φωτεινή και δυο τους παιδιά Ηλίας και Μιρέλλα που αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους σύντροφος και πατέρας έφυγε τόσα πρόωρα από κοντά τους.
Σημειώνεται ότι ο εκλιπών διατέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος της ΔΕΗ Καλαμπάκας, Νομαρχιακός και  δημοτικός σύμβουλος και τα τελευταία είχε αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.