Τελευταίες Ειδήσεις

"Ροζ" σκάνδαλο: Βουλευτής είχε σχέση με παντρεμένη



Eρωτικό δεσμό με τη σύζυγο γνωστού ασφαλιστή του νομού, στον οποίο εκλέγεται διατηρούσε βουλευτής του θεσσαλικού κάμπου, ο οποίος μπήκε σε "ροζ" περιπέτειες, όταν τους έπιασε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος.
Ο απατημένος αντιλήφθηκε την αλλαγή στη συμπεριφορά της συζύγου του και ζήτησε τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso".
Ο ντετέκτιβ δεν άργησε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και στον γνωστό βουλευτή, με αποτέλεσμα να ενημερώσει αμέσως τον ισχυρό άνδρα, ο οποίος του ζήτησε να του εξασφαλίσει υλικό που θα αποδείκνυε τις διαστάσεις που είχε πάρει η σχέση τους.
Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ του έφερε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο τόσο από τα πονηρά ραντεβού του ζευγαριού όσο και από τις «καυτές» ερωτικές συνευρέσεις τους. Μία από αυτές, μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά ο απατημένος σύζυγος, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τον ιδιωτικό ερευνητή και έφτασε στο σημείο.


Με τις ατράνταχτες αποδείξεις στα χέρια, ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας του θεσσαλικού κάμπου αποφάσισε να έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του κόμματος στο οποίο ανήκει ο «άτακτος» βουλευτής, ώστε να τον ενημερώσει για το ποιόν του και τις πράξεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος δεν πίστευε στα μάτια του με όλα αυτά που του έδειξε ο ασφαλιστής και απατημένος σύζυγος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Espresso", υπό τον φόβο της αποκάλυψης ενός ερωτικού σκανδάλου που θα μπορούσε να ελλοχεύει κινδύνους για το κόμμα, ο πρόεδρο αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του για τον «άτακτο» βουλευτή.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.