Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Σταικούρας-Αδιέξοδη και επιζήμια η πολιτική της κυβέρνησης- εγκαινιάζοντας τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας



H οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αναποτελεσματική και αδιέξοδη», και απαιτείται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν για τη χώρα.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων  ο Τομεάρχης Οικονομικών και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας κατά την τελετή εγκαινίων των γραφείων της ΔΗΜΤΟ  Καλαμπάκας το βράδυ του Σαββάτου απευθυνόμενος προς τα παριστάμενα στελέχη και μέλη της παράταξης.
Η παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία είναι επιζήμια για τον τόπο και γι αυτό θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα με προσφυγή στις κάλπες και τα ηνία διακυβέρνησης θα αναλάβει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχουν τη δυνατότητα και το πρόγραμμα να οδηγήσουν τον τόπο στην ανάπτυξη.

 Άσκησε δριμύτατη κριτική στην επιλογή της κυβέρνησης, με την ανοχή των δανειστών, να αυξήσει τη φορολογική επιβάρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, κυρίως την έμμεση φορολογία η οποία αποδεικνύεται εσφαλμένη, γιατί, μεταξύ άλλων, διογκώνει και τη φοροδιαφυγή ενώ αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί η χώρα να ταλανίζεται από άστοχες ενέργειες.

Σημειώνεται ότι χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Σιουπέρη που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία λέγοντας ότι η νίκη της ΝΔ είναι θέμα χρόνου για να πάει ο τόπος μπροστά.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σταϊκούρας πριν τα εγκαίνια επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου τον υποδέχτηκε ο κ. Σινάνης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και στελέχη της ΝΔ.


























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.