Τελευταίες Ειδήσεις

Εγκαινίασε το ιατρείο του ο Χρ. Λιάπης στην Καλαμπάκα




Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων, συναδέλφων, φίλων και πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε το νέο ιατρείο του Ψυχιάτρου και Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστου Λιάπη στην Καλαμπάκα το απόγευμα του Σαββάτου.
Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελο της ΙΜ Τρίκκης και Σταγών και ιερέα της περιοχής ενώ μετά το πέρας αυτού ευχήθηκε στον Καλαμπακιώτη γιατρό υγεία και δύναμη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Από  την πλευρά του ο Χρίστος Λιάπης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τις ευχές και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την έναρξη του δεύτερου ιατρείου μετά εκείνο των Αθηνών στην Καλαμπάκα τονίζοντας ότι στεγάζεται στο χώρο όπου προσέφερε ιατρικές υπηρεσίες ο αείμνηστος νευρολόγος Θύμιος Ζιανός.
Διαβεβαίωσε ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με πάθος και υπευθυνότητα στους συμπατριώτες εκπληρώνοντας την επιθυμία του που είχε εκφράσει από ετών.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο καθηγητής της ιατρικής κ. Αλεβιζόπουλος υπογραμμίζοντας ότι μετά από 30 χρόνια πείρας στο χώρο μπορεί να διακρίνει τους νέους γιατρούς που ξεχωρίζουν και έχουν ικανότατες να προσφέρουν και να διακριθούν.
Ένας από αυτούς είναι ο Χρίστος Λιάπης όπως τόνισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον τόπο του καθότι στην Αθήνα όπου συστεγάζονται τα ιατρεία τους τα πάει περίφημα.
Στη συνέχεια ο Χρίστος Λιάπης δέχτηκε τις ευχές των παρισταμένων για επιτυχία στο έργο του και καλές δουλειές ενώ όλοι τους απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμαστεί από τον οικοδεσπότη.


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.