Τελευταίες Ειδήσεις

5η Έκθεση - Διαγωνισμός του Συλλόγου Καναρινιών και Αγριοπούλιων Θεσσαλίας

Η 5η Έκθεση - Διαγωνισμός του Συλλόγου Καναρινιών και Αγριοπούλιων Θεσσαλίας (Σ.Κ.Α.Θ.) με έδρα την Καρδίτσα, θα πραγματοποιηθεί από 04 έως 11 Νοεμβρίου του έτους 2018, στα Τρίκαλα για 2η συνεχόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στην οδό Γαριβάλδη 6, επί του κτιρίου όπου στεγάζεται η πινακοθήκη Θεόδωρου Μάρκελλου.
Κριτές του διαγωνισμού θα είναι οι: Theo Vandegaer (D), Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος (E) και Γεώργιος Πανέρας (F).
Θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για το κοινό κατά τις ημέρες:
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 και ώρες: 13:00΄ έως 20:30΄,
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου και ώρες: 10:00΄ έως 20:30΄ &
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου και ώρες: 10:00΄ έως 13:30΄, όπου και θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των πτηνών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό - Έκθεση.
Σημειώνεται ότι:

(Ο Σ.Κ.Α.Θ. ιδρύθηκε το έτος 2013 και αριθμεί περίπου 55 μέλη από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. Σκοπός της κάθε Έκθεση είναι πέραν του να βοηθήσει την επικοινωνία των ενδιαφερόμενων για τα θέματα του συγκεκριμένου χόμπι απαντώντας σε ερωτήσεις με σκοπό να επιλυθούν διάφορες απορίες σχετικά με τη φροντίδα των οδικών πτηνών ως κατοικίδιων και του να διαδοθεί στην τοπική κοινωνία η γνώση για τα πουλιά, με βάση την ενημέρωση και τη συμμόρφωση όλων στις διατάξεις για τα απειλούμενα είδη, να βελτιωθεί η ποιότητα των πουλιών που έχουν στην κατοχή τους οι διάφοροι εκτροφείς - μέλη του συλλόγου μεταλαμπαδεύοντας οι πιστοποιημένοι κριτές τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένη ασχολία, ούτως ώστε να γίνεται καλύτερη διασταύρωση των επιμέρους φυλών των πτηνών με αποτέλεσμα να παραμένουν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους στο πέρασμα των χρόνων).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.