Τελευταίες Ειδήσεις

Η Θεατρική Παράστατη «Άρης» στα Τρίκαλα Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ & τα 74 χρόνια από την απελευθέρωση των Τρικάλων (18 Οκτώβρη 1944)



Η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ , το ΤΣ της ΚΝΕ και η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης –Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας , συνεχίζοντας τη σειρά εκδηλώσεων για τη  συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ , φιλοξενούν στα Τρίκαλα τη θεατρική παράσταση  «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη ιδιαίτερα στα 74 χρόνια από τότε που το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ απελευθέρωσαν τα Τρίκαλα από τη ναζιστική κατοχή ( 18 Οκτώβρη του 1944).
Με το έργο «Το έργο της Σοφίας Αδαμίδου, με τίτλο «Αρης», σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη και ερμηνεία Τάσου Σωτηράκη βασίζεται στη ζωή και στους αγώνες του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 17 Οκτώβρη , στις 8:30 μ.μ. ,στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων


Το θεατρικό έργο «Άρης» σημείωσε μεγάλη επιτυχία την περασμένη θεατρική σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel της Αθήνας , όπου παρουσιάστηκε. Σε λίγες μέρες επιστρέφει στο θέατρο απ’ όπου ξεκίνησε  για τη δεύτερη περίοδο παραστάσεων. Ενδιάμεσα έχει ταξιδέψει για δεκάδες παραστάσεις σ’ όλη τη χώρα αλλά και «εντός» Αττικής. Ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού του θα είναι στις 17 Οκτώβρη τα Τρίκαλα.

Στο έργο «Άρης» τις «φωνές» τους δανείζουν ο ηθοποιός Θοδωρής Τσουανάτος και ο μικρός Πέτρος Φλωράκης. Συντελεστές. Σκηνικά – κοστούμια Ομάδα Cartel. Μουσική: Villagers of Ioannina City (VIC). Το τραγούδι «Αρη μου», σε στίχους Αγλαΐας Κλάρα, μελοποίησε και ερμηνεύει η Ερωφίλη. Το μουσικό κομμάτι της έναρξης και του τέλους είναι του Βασίλη Καραγιάννη. Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη.Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας. Επιμέλεια video: Ηλίας Φλωράκης. Ειδικά Εφέ: Προκόπης Βλασερός. Φωτογραφίες: Δήμητρα Ψυχογυιού.Σχεδιασμός αφίσας: Νικολέττα Διολή. Εκτέλεση Παραγωγής: Φαίη Τζήμα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι : 10 ευρώ γενική είσοδος &  5 ευρώ για ανέργους, φοιτητές , μαθητές. (τα έσοδα είναι προσφορά στο ΚΚΕ για την κάλυψη των τεχνικών εξόδων της εκδήλωσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.