Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2



Η Μπάγερν είχε διαφορά ποιότητας απέναντι στην ΑΕΚ και το απέδειξε μάλλον εύκολα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας της Ένωσης 2-0 με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Χάβι Μαρτίνεθ στο 61ο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 64ο λεπτό.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ηττήθηκε για τρίτη φορά στους ισάριθμους αγώνες της στον 5ο όμιλο του Champions League, ενώ οι Βαυαροί είναι στην πρώτη θέση.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους συνήθως πίσω από την μπάλα και την κατοχή να ξεπερνά το 70%. Μια ατομική ενέργεια του Πόνσε που κατέληξε σε άστοχο σουτ «ζέστανε» λίγο το ΟΑΚΑ, όμως συνέχεια δεν υπήρξε.
Η Μπάγερν προσπαθούσε κυρίως από τα άκρα με Κίμιχ, Ρόμπεν και Γκνάμπρι, απείλησε στο 27΄ με τον Τιάγκο και στο 39΄ με τον Γκνάμπρι, αλλά είχε δυσκολία στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάρκεια τριών λεπτών η Μπάγερν πέτυχε δύο γκολ και τελείωσε την υπόθεση.

Το πρώτο με γυριστό σουτ του Μαρτίνεθ στο 61΄ μετά από προσπάθεια του Ρόμπεν και κόντρα στους αμυντικούς, το δεύτερο με συνδυασμό Γκνάμπρι-Ραφίνια και ασίστ του Βραζιλιάνου στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην άδεια εστία και έδιωξε κάθε ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.