Τελευταίες Ειδήσεις

Επέστρεψε στη φυλακή ο Άρης Φλώρος για το σκάνδαλο της Energa - Hellas Power


Επέστρεψε στη φυλακή ο Άρης Φλώρος για το σκάνδαλο της Energa - Hellas PowerΚαταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση αποφυλάκισης του καταδικασμένου για το σκάνδαλο της Energa - Hellas Power . Ο Άρης Φλώρος, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018 και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας.
Το συμβούλιο Εφετών Ευβοίας, έκανε δεκτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της  Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ. Σοφουλάκης.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και η προσαγωγή του καταδικασμένου για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power,  μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.


Ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, Άρης Φλώρος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία άνω του 67%) μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου θα επιστρέψει στις φυλακές.


Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας με διαδικασίες-εξπρές συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018.

Μετά από θετική εισήγηση του εισαγγελέα, έκανε δεκτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την έφεση που άσκησε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης ο προϊστάμενος της  Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λ.Σοφουλάκης.

Με το διατακτικό του βουλεύματος, ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του.

Αμέσως ο κ. Σοφουλάκης διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.
Του είπαν ότι πάει για εξακρίβωση στοιχείων

Νωρίτερα, ο Άρης Φλώρος προσήχθη από τη Βούλα όπου βρισκόταν στη ΓΑΔΑ ως «ύποπτος φυγής».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η εξήγηση που δόθηκε στον ίδιο για  την προσαγωγή του ήταν πως πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων , καθώς – τυπικά- δεν είχε, μέχρι εκείνη την ώρα,  ανατραπεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πρωτοδικών Χαλκίδας, με το οποίο διατάχθηκε η αποφυλάκισή του στα μέσα Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.