Τελευταίες Ειδήσεις

Στη ΔΕΘ για την Ομιλία και τη Συνέντευξη του Κυριάκου, ο Λιάπης



Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για την Ομιλία του Σαββάτου και τη συνέντευξη τύπου της Κυριακής του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτακκη βρέθηκε ο Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, Χρίστος Χ. Λιάπης. Από τους χώρους της ΔΕΘ, όπου συνόδευσε τις επισκέψεις του Προέδρου στους εκθεσιακούς χώρους, καθώς και στο Βελλίδειο, κατά τη συνέντευξη τύπου, ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς:

«Με τον Πρόεδρο στη ΔΕΘ. Μαζί του, στην ανάπτυξη  συγκεκριμένων προτάσεων για την Ελλάδα, σε έναν κόσμο που αλλάζει και σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που εξελίσσεται. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρουσιάζει ένα συγκροτημένο σχέδιο με το οποίο η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων. Γιατί, σε όλους εμάς, στη γενιά των νέων της δημιουργίας, της προσπάθειας και της αυτόφωτης επιτυχίας, δεν μας αξίζει να ανήκουμε στους ηττημένους της νέας εποχής. Με τον Πρόεδρο να αναπτύσσει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή και ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες.
Ξεκινώντας με τη μείωση των φόρων και των εισφορών και συνεχίζοντας με τις μεγάλες αλλαγές στο κράτος, που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών. Γιατί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ταξική. Είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω.
Aκούσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και να μεταδίδει τον παλμό της εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας και της συνακόλουθης ανάκαμψης της χώρας. Μιλώντας για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους: Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. 
Με κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του στη Δ.Ε.Θ., μια λέξη: «Μπορούμε».
Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από την παρακμή. Γιατί στη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε και το όραμα και το σχέδιο για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας. Γίνεται. Μπορούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.