Τελευταίες Ειδήσεις

Σύσκεψη για το Εργοστάσιο ξυλείας Καλαμπάκας-Με σκοπό την επαναφορά σε λειτουργία της κρατικής βιομηχανίας




Την παρθενική της συνεδρίαση πραγματοποίησε η επιτροπή για την επαναφορά σε λειτουργία του κρατικού εργοστασίου ξυλείας του Δασαρχείου στην Καλαμπάκα.
Η σύσκεψη έγινε στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Καλαμπάκας και όχι στο Δασαρχείο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, των μελών της επιτροπής  η οποία συστάθηκε με πρωτοβουλία του Αν.  Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, με θέμα την επαναφορά σε λειτουργία του Κρατικού Εργοστασίου Ξύλου.
Σημειώνεται ότι η επιτροπή αποτελείται από τους:
  1. Τον επικεφαλής της, συντοπίτη μας από την Τζούρτζια, δασολόγο Βαγγέλη Γκουντούφα , αν. Προϊστάμενο της Δ/νσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και τη δασολόγο Ειρήνη Αλεξίου, επίσης από τη Γενική Δ/νση Δασών.
  2. Τους δασολόγους του Δασαρχείου Καλαμπάκας Σπύρο Μουζιούρα και Τηλέμαχο Πινιάρα
  3. Το Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη και τον Δασοπόνο του Δασαρχείου Καλαμπάκας, Θοδωρή Καραγιώργο
  4. Τους καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας, δασολόγους  Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιώργο Νταλό
  5. Τον εκπρόσωπο των ιδιωτών, δραστηριοποιημένο στον τομέα της κατεργασίας ξύλου, Χρήστο Μπάτζιο
Φιλόδοξος στόχος της επιτροπής είναι να συντάξει έκθεση για τις συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που πρέπει να γίνουν για να ξαναζωντανέψει το εργοστάσιο ξυλείας στο σημερινό σύγχρονο και σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επισημαίνεται πως τα μέλη της επιτροπή, δεν αμείβονται, πρέπει να παραδώσουν το πόρισμά τους έως τις 31/12/2018 ενώ  η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και όταν υπάρξουν αποτελέσματα για το θέμα τότε όπως πληροφορούμαστε θα προχωρήσουν και σε σχετικές ανακοινώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.