Τελευταίες Ειδήσεις

Δεν μας τσακίζει η τρομοκρατία - Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις και τα αγροτοδικεία

Δεν μας ξαφνιάζει και δεν μας εκπλήσσει αυτή η αντιμετώπιση  των συναδέλφων μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επί θητείας της σερνόμαστε σαν εγκληματίες στις δικαστικές αίθουσες επειδή αγωνιστήκαμε για τα δίκαιά μας. Όμως κανένα αποτέλεσμα δεν έφεραν, ούτε και σήμερα θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.
Το "έγκλημά" μας είναι ότι βγήκαμε στο δρόμο ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που μας ξεκληρίζουν, την ΚΑΠ, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων. Με πρόσχημα τα μνημόνια και την κρίση επέβαλλαν άγρια φοροληστεία στους αγρότες και κτηνοτρόφους, υπέρογκες και άδικες ασφαλιστικές οφειλές, χαράτσια που παίρνουν από την τσέπη μας πάνω από το 50% του εισοδήματος μας και αδυνατούμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις και να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Όλα τα παραπάνω μέτρα παραμένουν αυτούσια αφού το παραμύθι της κυβέρνησης περί τέλους των μνημονίων δεν συνοδεύτηκε όπως θα έπρεπε με την κάλυψη των τεράστιων απωλειών του εισοδήματος μας ούτε και με την κατάργηση όλων αυτών των νόμων.

Να είναι βέβαιοι πως δεν θα μας φοβίσουν με τα αγροτοδικεία. Θα μας βρουν μπροστά τους στους δρόμους του αγώνα, σε κοινή δράση και συμμαχία με τα ταξικά εργατικά σωματεία και τους αυτοαπασχολούμενους, πιο καλά οργανωμένους, πιο αποφασισμένους, πιο πολλούς να διεκδικήσουμε τα αιτήματα επιβίωσής μας.
Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το αίσχος των αγροτοδικείων. Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.