Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα Θοδωρή Αλέκου για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί μαθητές, Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.
Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά σηματοδοτώντας για τους μαθητές την έναρξη μιας πορείας και ενός ταξιδιού γνώσης, κοπιαστικού αλλά ωφέλιμου, για την ευόδωση των προσδοκιών και των στόχων τους. Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθεια τους.
Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη, χρειάζεται επιμονή, υπομονή, θέληση αλλά και θυσίες για να φτάσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.
Επίσης θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, διότι είναι εκείνοι που καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα επίπονο έργο και αυτή τη χρονιά. Στους γονείς και τους κηδεμόνες εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο για να σταθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίπλα στα παιδιά τους.
Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλα τα μέλη του συνδυασμού μας στεκόμαστε αρωγοί, συμπαραστάτες και υποστηρικτές στην δύσκολη προσπάθεια σας.

Ως νέα Δημοτική Αρχή σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά και συντονισμένα, προκειμένου να δώσουμε στους δημότες μας και πρωτίστως στα παιδιά μας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, διεκδικώντας, κατοχυρώνοντας και θωρακίζοντας όλες εκείνες τις συνθήκες για την ομαλή εξέλιξη της κάθε σχολικής χρονιάς, τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές.
Κλείνοντας για άλλη μια φορά εύχομαι σε όλους σας για τη νέα σχολική χρονιά, παρά τις αντιξοότητες των καιρών, υγεία, γαλήνη, δημιουργικότητα και καλή δύναμη στο ευγενές αλλά δύσκολο και δυναμικό έργο της εκπαίδευσης.
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 10-09-2018
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.