Τελευταίες Ειδήσεις

Αντάμωσαν Σακελλαρίου, Αλέκος και Πινιάρας στην Καλαμπάκα-Κριτική, αυτοκριτική και αισιοδοξία για ενωτική πορεία των προοδευτικών




…Σύντροφοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες στην αυτοδιοίκηση μετά από πολύ καιρό πραγματοποίησαν την πολυσυζητημένη συνάντηση για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου Μετεώρων και φαίνεται πως θα ακολουθήσουν ενωτική πορεία.
Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο και τον Δημήτρη Σακελλαρίου πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής του ΔΣ του Δήμου Μετεώρων που το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκαν μετά από πολύ καιρό για να συζητήσουν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η συνάντηση που τόσο είχε συζητηθεί πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «ΠΟΛΥΖΟΣ» παρουσία της ομάδας Σακελλαρίου στο ΔΣ, του κ. Σακελλαρίδη τοπικού συμβούλου, του πρώην Δημάρχου  Αντώνη Πινιάρα, του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Αρσενίου και του Βασίλη Τσίκαρη σε καλό κλίμα όπως πληροφορούμαστε.

Κατά την διάρκεια της ασκήθηκε κριτική από πλευράς των κ.κ. Σαρόπουλου και Παπαχρήστου προς τον κ. Αλέκο γιατί καθυστέρησε όπως είπαν να έλθει σε επαφή με την ομάδα και να ζητήσει τη στήριξη ενώ από πλευράς του υποψηφίου Δημάρχου έγινε αυτοκριτική και τονίστηκε ότι υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος μπροστά και υπογράμμισε ότι μπορεί να υπάρξει ενωτική πορεία.
Αν και κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν με την κριτική που ασκήθηκε τα πράγματα εξελίχθηκαν σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Σακελλαρίου να δηλώνει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για το αξίωμα του δημάρχου υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να γίνουν κινήσεις με στόχο την νίκη του προοδευτικού χώρου και παρατήρησε ότι δεν επιθυμεί να προκαλέσει διάσπαση.
Από την πλευρά του ο κ. Αλέκος χαιρέτισε το καλό κλίμα της συνάντησης τονίζοντας πως υπάρχει διάθεση συνεργασίας εκατέρωθεν εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα προχωρήσουν όλοι ενωμένοι για τη νίκη του προοδευτικού χώρου.
Δεν έγινε αναφορά για υποψηφιότητες και αποφασίστηκε να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις για τη λήψη οριστικών αποφάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.