Τελευταίες Ειδήσεις

Βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης στο Ναυάγιο της Ζακύνθου


Βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης στο Ναυάγιο της ΖακύνθουΑναστάτωση επικράτησε στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο μετά από αποκόλληση και πτώση μεγάλου βράχου που προκάλεσε τον τραυματισμό τριών τουριστών.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο βράχος έπεσε στη θάλασσα περίπου στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους λουόμενους.

Από την αποκόλληση του βράχου προκλήθηκε μεγάλος κυματισμός με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν βάρκες. Στην περιοχή γίνονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα.

Βίντεο λουόμενου στο Twitter
Ενισχύσεις και μαρτυρίες

Την ίδια στιγμή, αναχώρησε από την Ελευσίνα με Super Puma για τη Ζάκυνθο ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής για να συμμετάσχει στις έρευνες. Ακόμα, δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν στην Κυλλήνη και από εκεί στη Ζάκυνθο για να συμμετάσχουν με την Πυροσβεστική και το Λιμενικό στις έρευνες.



«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Κανένας αγνοούμενος

Δεν έχει αναφερθεί κανένα αγνοούμενος από την καταμέτρηση των επιβαινόντων σε τουριστικά σκάφη στο όρμο Ναυαγίου Ζακύνθου όπου το πρωί σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, να τραυματιστεί μια 34χρονη τουρίστρια.

Όπως επισημαίνεται από το Λιμενικό Σώμα η παραλία έχει, προληπτικά, εκκενωθεί, ενώ έχει απαγορευθεί από τη λιμενική αρχή Ζακύνθου η προσέγγιση σκαφών μέχρι νεωτέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.