Τελευταίες Ειδήσεις

Πεταχτήκαμε έξω από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών, το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα


Πεταχτήκαμε έξω από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών, το σπίτι ήταν γεμάτο αίματαΤα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά στην οδό Υψηλάντη, όταν ένας 38χρονος Λαμιώτης για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μαχαίρωσε μια 25χρονη κοπέλα φίλη της αδερφής του.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (24/9), ενώ η κοπέλα διακομίστηκε τραυματισμένη πολύ σοβαρά στο Νοσοκομείο.

Το άγριο μαχαίρωμα μάλιστα έγινε μπροστά στις ανήλικες ανιψιές του, που είναι κόρες της αδερφής του 38χρονου δράστη που εχει συλληφθεί.

Δείτε βίντεο από την ώρα που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει την μαχαιρωμένη κοπέλα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.



Η γειτονιά πετάχτηκε στο πόδι από τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών ηλικίας 9 και 12 ετών, αλλά και από την αδερφή του δράστη που δεν μπορεί να εξηγήσει τι όπλισε το χέρι του. Ο τελευταίος φέρεται να είχε δει μόλις δύο φορές το θύμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε 7 μαχαιριές στην κοπέλα που έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια των μικρών ανηψιών του δράστη.

«Πεταχτήκαμε έξω από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών και της κοπέλας. Ακούγαμε φωνές και ουρλιαχτά και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όταν μπήκα το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα. Στην κουζίνα που έγινε το κακό γινόταν υπήρχε λίμνη αίματος....», έλεγε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο.

Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, έχοντας μια μεγάλη μαχαιριά στο θώρακα (έχει τουλάχιστον 7 μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά) και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν στο σπίτι γιατί βοηθούσε τα κοριτσάκια της φίλης της στο διάβασμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.