Τελευταίες Ειδήσεις

Βαριά τραυματισμένος βοσκός σε χαράδρα-Βρέθηκε μετά από ολονύκτια αναζήτηση στην Αηδόνα




Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ένας βοσκός τα ίχνη του οποίου αναζητούνταν από το Σάββατο στην περιοχή της Αηδόνας Καλαμπάκας.
Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανικής καταγωγής ο οποίος εργάζονταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα στην Αηδόνα για τον οποίο δηλώθηκε εξαφάνιση τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου όταν δεν έδωσε σημεία ζωής στην συνήθη ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά.
Κατόπιν αυτού αστυνομικοί με περιπολικό του ΑΤ Καλαμπάκας έσπευσαν στο χωριό και άρχισαν την σχετική έρευνα με στόχο τον εντοπισμό του βοσκού στην ευρύτερη δασική περιοχή της Αηδόνας με την συμμετοχή και αρκετών κατοίκων.
Οι έρευνες  αστυνομικών και πολιτών κράτησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και τελικά τα ξημερώματα της Κυριακής απέδωσαν καρπούς καθώς ο 33χρονος βοσκός βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε χαράδρα.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για την ανάσυρση του τραυματία και την παραλαβή του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε επειγόντως στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών απ΄ όπου διακομίστηκε εσπευσμένα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του 33χρονου βοσκού κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Σημειώνεται τέλος ότι για το περιστατικό διενεργεί σχετική προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια το βαρύτατου τραυματισμού του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.