Τελευταίες Ειδήσεις

Συνέλευση του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα με αιχμές σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και διάθεση για αυτοκριτική


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη, η ανοιχτή Νομαρχιακή συνέλευση του «Κινήματος Αλλαγής» των Τρικάλων, με την παρουσία του Βουλευτή Λακωνίας και πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου και του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Γεράσιμου Γεωργάτου.
Τους δύο κεντρικούς ομιλητές παρουσίασε στο κοινό της συνέλευσης, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Μανώλης, με τους δύο επίσημους προσκεκλημένους να εξαπολύουν δριμείς κατηγορίες και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντας την «ψευτοαριστερά» και κυβέρνηση με καθεστωτικές αντιλήψεις, μ’ ένα Πρωθυπουργό που από το πρωί μέχρι το βράδυ λέει συνεχώς ψέματα και ενώ στο εξωτερικό είναι ο πιο αναξιοπρεπής Πρωθυπουργός, έρχεται εδώ μέσα και το παίζει «κάποιος».


Από τα πυρά των δύο ομιλητών δεν ξέφυγε και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ επιχειρήθηκε και αυτοκριτική στα πεπραγμένα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «εμείς είπαμε την πάσα αλήθεια στον ελληνικό λαό, αλλά το πληρώσαμε πολύ πιο ακριβά απ’ ότι αξίζαμε. Στο τέλος όμως αυτό που μένει είναι η αλήθεια».
Τόσο ο κ. Γρηγοράκος, όσο και ο κ. Γεωργάτος επικεντρώθηκαν σε μια σειρά θεμάτων όπως η οικονομία, η υγεία, η παιδεία κλπ., ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ενώ δήλωσαν περήφανοι για τα 44 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξε η μόνη πολιτική δύναμη που στήριξε την χώρα στις δύσκολες στιγμές, λέγοντας πως δεν χαρίζουμε σε κανένα την πλούσια κληρονομιά μας.

Αρκετά Τρικαλινά στελέχη του Κινήματος έδωσαν το παρών, χωρίς βέβαια να λείψουν κάποιες χαρακτηριστικές απουσίες, όπως ο Χρήστος Λάππας, ο Γιώργος Οικονόμου, ο Θόδωρος Σπανός και κάποιοι ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.