Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το ραντεβού θανάτου και το παρελθόν του θύματος



Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το ραντεβού θανάτου και το παρελθόν του θύματοςΈρευνα προς κάθε κατεύθυνση, με βασικό σενάριο αυτό του ξεκαθαρίσματος προσωπικών διαφοωρών, διεξάγουν οι αστυνομικοί, ψάχνοντας την άκρη του νήματος για την στυγερή δολοφονία, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το Νεκροταφείο, στην Αγία Παρασκεύη.
Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία το θύμα είχε ραντεβού «θανάτου» με τους εκτελεστές του.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα, ένας 51χρονος Έλληνας, φαίνεται πως είχε ραντεβού με τον ή τους δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού.
Γύρω στις 21:30, το θύμα βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Νεαπόλεως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Αμέσως μετά τα «πυρά», οι περίοικοι είδαν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με μεγάλη ταχύτητα να διασχίζει το πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή και να χάνεται στο σκοτάδι.
Το θύμα είναι ένας άνδρας, 51 ετών, ελληνικής καταγωγής,  το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.
Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβαν και ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το παρελθόν του θύματος, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.