Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεχειλίζει από ζωντάνια η προφεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ





Η ΚΝΕ μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις κεντρικές εκδηλώσεις του 44ου Φεστιβάλ προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 της ΚΝΕ, συνεχίζει με ζωντάνια την προφεστιβαλική της δραστηριότητα. Με παλμό και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα μικρή συναυλία στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου που με μεράκι οργάνωσαν οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ. Η συναυλία κινήθηκε σε ρυθμούς χιπ-χοπ από τους Billy Rose και “Ματωμένη Λεπίδα” που ευχαρίστησαν την ΚΝΕ για την πρόσκληση και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει εντάσσοντας σε αυτές την τέχνη που αφυπνίζει και προβληματίζει. Από νωρίς το απόγευμα τα μέλη της ΚΝΕ στόλισαν την πλατεία για να υποδεχτούν τους μαθητές της πόλης.
Την καλαίσθητη συναυλία παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές όλων των ηλικιών, ενώ κατά την διάρκεια της συναυλίας δεν έλλειψε η διαρκής ενημέρωση των περαστικών και οι δεκάδες συζητήσεις γύρω από τις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, που περιλαμβάνουν μέσα στο υπόλοιπο πλούσιο πρόγραμμα, μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, και πολιτική ομιλία με την Μαρία Γαβαλά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί και φέτος στον γνώριμο χώρο του «Μύλου Ματσόπουλου» την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη και οι εκδηλώσεις του θα ξεκινήσουν από τις 19.00 το απόγευμα.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ απευθύνει στους δεκάδες νέους και γενικότερα στον λαό των Τρικάλων που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του, κάλεσμα πάλης για την κοινωνία των αναγκών μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο σύνθημά του, «Ηταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!»..



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.