Τελευταίες Ειδήσεις

Ανοίγουν τη Δευτέρα για τους εκπαιδευτικούς τα σχολεία



Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών δάσκαλοι και καθηγητές θα παρουσιαστούν αύριο στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων και του νομού μιας και ξεκινά επίσημα η νέα σχολική χρονιά 

 Στα καθήκοντά τους επιστρέφουν από την Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων.
Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών δάσκαλοι και καθηγητές θα παρουσιαστούν αύριο στις σχολικές μονάδες του νομού, προκειμένου να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν την διευθέτηση θεμάτων, λίγες ήμερες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σημειωτέον ο Αγιασμός στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα τελεστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.
Μέχρι και την ημέρα της επίσημης έναρξης των μαθημάτων καθηγητές και δάσκαλοι οφείλουν να προσέρχονται στα σχολεία προκειμένου να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου οι γονείς θα μπορούν να προσέρχονται στα σχολεία προκειμένου να διευθετήσουν θέματα που σχετίζονται με τους μαθητές.
Παράγοντες των δυο τοπικών διευθύνσεων υποστηρίζουν ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα κατά την επιστροφή των εκπαιδευτικών στα σχολεία.
Από την Δευτέρα οι διευθυντές των δυο εκπαιδευτικών βαθμίδων θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους διευθυντές των διδακτηρίων, προκειμένου να τους καθοδηγούν σε διάφορα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.