Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημερώθηκαν για τα ανοικτά κέντρα εμπορίου-Οι έμποροι της Καλαμπάκας σε Γενική Συνέλευση




Άκρως ενδιαφέρουσα και χρήσιμη για την τοπική αγορά και τους  καταστηματάρχες της Καλαμπάκας είναι η υλοποίηση του προγράμματος για τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου μέσω του οποίου θα δοθεί μια αξιόλογη ώθηση.
Αυτό τονίστηκε στην γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας το βράδυ της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο  της πόλης όπου τα μέλη του ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του συλλόγου για το παραπάνω πρόγραμμα και τα οφέλη που θα προκύψουν για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.

Μετά την αρχική ενημέρωση προ ημερών από τα στελέχη της εταιρείας LEVER προκειμένου ο τοπικός σύλλογος να υπαχθεί στο πρόγραμμα με την συνδρομή του Δήμου Καλαμπάκας και του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αφού όλοι οι καταστηματάρχες έλαβαν τα σχετικά έντυπα προς συμπλήρωση και το σχετικό υλικό συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην έκτακτη ολομέλεια για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ειδικότερα τα μέλη του συλλόγου συζήτησαν αναλυτικά και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Αποστόλη Αθανασούλα σχετικά με το πρόγραμμα και τον χώρο υλοποίησης του αλλά και από την  Γραμματέα κ. Κασσιανή Χονδρού, η οποία αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις του προγράμματος για τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου «open mall».
Ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρισταμένων  στο θέμα και έγινε σοβαρός  διάλογος γύρω από τις λεπτομέρειες υλοποίησης του και συμφώνησαν πως πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα το οποίο εφόσον υλοποιηθεί, θα αλλάξει σημαντικά την εμπορικότητα της Καλαμπάκας, αλλά και την  όψη των καταστημάτων και του εμπορικού κέντρου της πόλης με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν καθώς θα διατεθούν αρκετά χρήματα μέσω του προγράμματος  το ύψος του οποίου ανέρχεται στα 1.9 εκ. ευρώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.