Τελευταίες Ειδήσεις

Σε ετοιμότητα η ΝΔ Καλαμπάκας-Συνεδρίασε η ΔΗΜΤΟ παρουσία Τρέλλη



Πανέτοιμα είναι τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας για να δώσουν την όποια μάχη κληθούν από την Νέα Δημοκρατία δηλώνοντας αισιόδοξα για τις πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.
Αυτό τονίστηκε στην παρθενική συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης το βράδυ της Κυριακής στα νέα γραφεία της επί της οδού Βλαχάβα και διαβεβαίωσαν τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Κώστα Τρέλλη αλλά και τους Τομεάρχες της πως εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε όποτε κληθούν από το κόμμα να είναι πανέτοιμα για κάθε μάχη σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο.
Στην σύγκλιση του οργάνου το κλίμα ήταν αρκετά θετικό και αισιόδοξο και σε σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας κ. Σιουπέρη-Καραλή αφού καλωσόρισε τον κ. Τρέλλη και τα στελέχη της ΝΟΔΕ τόνισε ότι η τοπική οργάνωση εργάζεται εντατικά για την επιτυχία της παράταξης δηλώνοντας βέβαια για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές που η ΝΔ και ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούν εδώ και καιρό.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση διαβεβαίωσε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή, ο ίδιος προσωπικά και τα στελέχη της είναι στη διάθεσή τους για όποια βοήθεια και συνεργασία για τον κοινό σκοπό που είναι η νίκη στις εκλογές και το τέλος της σημερινής κυβέρνησης για το καλό της πατρίδας και των πολιτών.

Ακολούθησε συζήτηση πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και έγινε ένας απολογισμός δράσης και όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους ένας ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας ώστε να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και άμεσα τα όσα ζητήματα προκύπτουν.
Σημειώνεται ότι το παρόν του στην συνεδρίαση έδωσε και ο Καλαμπακιώτης ψυχίατρος-διδάκτωρ τους πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του μητρώου της ΝΔ Χρίστος Λιάπης ο οποίος χαιρέτισε την συνάντηση δηλώνοντας αρωγός στο έργο της και βέβαιος για την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη όποτε κι αν γίνουν οι εθνικές εκλογές.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.