Τελευταίες Ειδήσεις

Γεγονός ο χλοοτάπητας στην Καλαμπάκα-Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης από τον ανάδοχο



Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» για την τοποθέτηση του τεχνητού χλοοτάπητα που άρχισε από το πρωί της Δευτέρας να στρώνεται.
Τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας «ΛΙΟΥΛΙΟΣ-ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ» αφού ολοκλήρωσαν το ξήλωμα του παλαιού τάπητα και την σχετική προεργασία από νωρίς το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να στρώνουν τον νέο χλοοτάπητα ο οποίος έφθασε στο χώρο του σταδίου σε ρολά χαροποιώντας την τοπική αθλητική και φίλαθλη οικογένεια που το προηγούμενο διάστημα αγωνιούσε με την κατάσταση που επικρατούσε αλλά και τι θα γίνει τελικά.
Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης από τα συνεργεία της αναδόχου του έργου-κατά πολύ ενωρίτερα από ότι αρχικά είχε προβλλεφθεί-γεγονός που χαροποίησε τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Κώστα Ράντο.

Σημειώνεται ότι τις εργασίες εγκατάστασης του νέου χλοοτάπητα παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος  κ. Ράντος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την γρήγορη ολοκλήρωση του έργου που χαροποοιεί όλη την αθλητική και φίλαθλη οικογένεια της περιοχής.
Κατόπιν αυτού η ανάδοχος του έργου που έχει και την ευθύνη συντήρησης θα το περιποιηθεί τουλάχιστον για ένα μήνα με τα σχετικά ποτίσματα και κουρέματα προκειμένου όλα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί στο προαναφερθέν διάστημα και να παραδοθεί το στάδιο για χρήση, οπότε και θα μπορεί πλέον η τοπική ομάδα του ΑΣ Μετέωρα να αγωνιστεί κανονικά και χωρίς προβλήματα  με τους αντιπάλους της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Εκτός απροόπτου και εφ΄όσον όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών της εταιρείας πιθανότατα ο ΑΣ Μετέωρα να αγωνιστεί στο γήπεδο την Τρίτη αγωνιστική του πρωτοθλήματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.