Τελευταίες Ειδήσεις

Πρώτο κουδούνι με Αγιασμό στα σχολεία της Καλαμπάκας



Πρεμιέρα χθες για την νέα σχολική χρονιά στα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Καλαμπάκας όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών γονέων και κηδεμόνων με πολλές ευχές για καλή πρόοδο.
Το πρώτο κουδούνι λοιπόν χτύπησε και στα σχολεία της Καλαμπάκας με τις αυλές τους να γεμίζουν από χαρούμενες παιδικές φωνές που τους έδωσαν ζωή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές για να ριχτούν ξανά στη μάχη της μάθησης.
Η ίδια ατμόσφαιρα και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα Καλαμπάκας και αφού τελέστηκε ο Αγιασμός και μεταφέρθηκαν οι ευχές της τοπικής εκκλησίας σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς το λόγο πήραν οι διευθυντές των σχολείων οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για όλους με υγεία και χαρά.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα χρονιά τέλεσε στα δυο Λύκεια  και το 2ο Δημοτικό Καλαμπάκας ο Μητροπολίτης   Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από ιερείς της περιοχής και μετά το πέρας ευχήθηκε μια ευλογημένη, δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη και αγάπη.
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης  και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μπουτίνας που παραβρέθηκαν στον Αγιασμό σχολείων της Καλαμπάκας  καθώς επίσης Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.
Ιδιαίτερη έμφαση και αυτή τη χρονιά δόθηκε στα πρωτάκια που έκαναν την εμφάνισή τους στα σχολεία της περιοχής τα οποία καλωσόρισαν οι διευθυντές, εκπαιδευτικοί και οι μεγαλύτεροι μαθητές και μαθήτριες δημιουργώντας ένα κλίμα ευχάριστο για την καλή τους προσαρμογή.



























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.