Τελευταίες Ειδήσεις

Τοποθετείται ο χλοοτάπητας στην Καλαμπάκα



Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» για την τοποθέτηση του τεχνητού χλοοτάπητα που άρχισε από το πρωί της Δευτέρας να στρώνεται.
Τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας «ΛΙΟΥΛΙΟΣ-ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ» αφού ολοκλήρωσαν το ξήλωμα του παλαιού τάπητα και την σχετική προεργασία από νωρίς το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να στρώνουν τον νέο χλοοτάπητα ο οποίος έφθασε στο χώρο του σταδίου σε ρολά χαροποιώντας την τοπική αθλητική και φίλαθλη οικογένεια που το προηγούμενο διάστημα αγωνιούσε με την κατάσταση που επικρατούσε αλλά και τι θα γίνει τελικά.

Τις εργασίες εγκατάστασης του νέου χλοοτάπητα παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ράντος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του και σύμφωνα με την ενημέρωση από τους τεχνικούς του έργου η τοποθέτηση του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή.
Κατόπιν αυτού η ανάδοχος του έργου που έχει και την ευθύνη συντήρησης θα το περιποιηθεί τουλάχιστον για ένα μήνα με τα σχετικά ποτίσματα και κουρέματα προκειμένου όλα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί στο προαναφερθέν διάστημα και να παραδοθεί το στάδιο για χρήση, οπότε και θα μπορεί πλέον η τοπική ομάδα του ΑΣ Μετέωρα να αγωνιστεί κανονικά και χωρίς προβλήματα  με τους αντιπάλους της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.