Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα στις 7 Σεπτέμβρη!!!





Στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα, στο γνώριμο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου θα δώσει το παρών με μεγάλη συναυλία ο γνωστός τραγουδιστής Μίλτος Πασχαλίδης, στις 7 Σεπτέμβρη.
Μέρα με τη μέρα κορυφώνονται οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου και την λειτουργία του Φεστιβάλ. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ ετοιμάζουν με διάθεση ένα όμορφο περιβάλλον που θα υποδεχθεί τους τρικαλινούς που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ.
«Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος... Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ... Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!». Το κεντρικό σύνθημα του Φεστιβάλ  δίνει τον τόνο, αφού οι φετινές εκδηλώσεις εντάσσονται στον εορτασμό των 100 χρόνων αγωνιστικής δράσης του ΚΚΕ και των 50 χρόνων της ΚΝΕ, της πρωτοπόρας νεολαίας του.

Εκτός της κεντρικής συναυλίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παραγωγές που ετοίμασαν οι τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ με θεατρικό αφιέρωμα, βίντεο για την ιστορία του εργατικού κινήματος στο εργατικό στέκι και εκθέσεις.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο χώρο του Φεστιβάλ όπου θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.