Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχές το 6o street Basketball 3 on 3



Με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολύ καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία το 6ο street basketball 3 on 3 στην πόλη της Καλαμπάκας.
Διοργανωτής όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Ο. Καλαμπάκας που όπως είπε σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  κ. Σωτήρης Φαμίσης έχει  στόχο και σκοπό την καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας κυρίως στους νέους αλλά και σε όλους τους2 συμπολίτες που αγαπούν το άθλημα.
Το 6ο Street Basketball 3on3διεξήχθη από τις  11:00 έως τις 13:00 στην οδό Τρικάλων στο ύψος της  πλατείας Δημουλά που μετατράπηκε σε ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ όπου μικροί και μεγάλοι έχοντας συγκροτήσει τις ομάδες τους προσήλθαν και έπαιξαν προσφέροντας άφθονο θέαμα στους Καλαμπακιώτες που βρέθηκαν εκεί να τους παρακολουθήσουν.

Την  εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ράντος που ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή όπως πάντα έτσι και φέτος στηρίζει την διοργάνωση καθώς πιστεύει ακράδαντα πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις ενισχύουν την άθληση και το πνεύμα στο οποίο πρέπει να κινούνται κυρίως οι νέοι μας οι οποίοι αποτελούν την παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου.
Και τα τοπικά ΜΜΕ έδωσαν δυναμικό παρόν με τον βετεράνο του αθλήματος Αντώνη Βλιώρα 






















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.