Τελευταίες Ειδήσεις

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κύπρο 64χρονη Τρικαλινή



Τραγικό θάνατο βρήκε η Τρικαλινή Αιμιλία Ρεπούση 64 χρόνων (φωτογραφία κάτω), η οποία επέβαινε μοτοσικλέτας την οποία οδηγούσε ο σύζυγος της Αντώνης Κόψης 54χρόνων επίσης από την Ελλάδα.
Στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα φαίνεται να κτυπήθηκε στο πίσω μέρος της από διερχόμενο όχημα το οποίο κινείτο στην ίδια κατεύθυνση. Το όχημα οδηγείτο από Ελληνοκύπρια 30 ετών από τη Λεμεσό, η οποία αμέσως μετά τη σύγκρουση, σταμάτησε και κάλεσε σε βοήθεια.
Στη σκηνή έφτασε ασθενοφόρο που διακόμισε τους δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η άτυχη γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα της.


Ο 54χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.  Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται και η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου η οποία φέρει επίσης ελαφρά τραύματα.
Στους δύο οδηγούς, της μοτοσικλέτας και του οχήματος, έγινε εξέταση αλκοόλης με ένδειξη μηδέν. Εναντίον της οδηγού του αυτοκινήτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.