Τελευταίες Ειδήσεις

Έσμιξαν Αναγνωστόπουλος-Αγγέλης στο Kalliroi city!!!

Η ενασχόληση με τα κοινά για τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο είναι συνειδητή επιλογή με κυρίαρχο μέλημα την προσφορά στον τόπο και τους συντοπίτες του.
Κάτι που  διαπιστώνουν άπαντες με την μέχρι τώρα πορεία του και στην ιατρική του δράση όπου παραμένει στις επάλξεις με προτεραιότητα πάντοτε τον άνθρωπο και την υγεία του.
Αν και η ζωή του επιφύλαξε μια δυσάρεστη εξέλιξη πρόσφατα με τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα εν τούτοις δεν παρέλειψε να βρεθεί-εκπροσωπώντας την Περιφέρεια-σε κάποια χωριά τις ημέρες του 15Αυγούστου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις πάνω στα θέματα που απασχολούν όλους μας και να δρομολογήσουν ενέργειες για επίλυση προβλημάτων..

Μια από τις ευχάριστες συνατήσεις ήταν στην Καλλιρόη με τον παιδικό φίλο, Πρόεδρο του χωριού Κώστα Αγγέλη με τον οποίο είχαν πολλά να θυμηθούν και να κουβεντιάσουν με την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξανανταμώσουν...
Άλλωστε ο άρχων του Kalliroi city έχει τον τρόπο να καλπάσει μαζί με τους φίλους προς την επιτυχία και ο γιατρός το γνωρίζει ότι δεν ξεχνά τους φίλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.