Τελευταίες Ειδήσεις

Σύγκρουση δικύκλων στην Καλαμπάκα-τραυματισμός τουρίστριας συνεπιβάτη μηχανής



Τον ελαφρύ τραυματισμό μιας νεαρής τουρίστριας είχε ως αποτέλεσμα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην  Καλαμπάκα όταν συγκρούστηκαν μοτοσικλέτα με μοτοποδήλατο!
Όπως πληροφορούμαστε το τροχαίο σημειώθηκε σε μιας από τις διασταυρώσεις του νέου σχεδίου πόλης-πίσω από το ξενοδοχείο Διβάνη- που στερείται  όπως και ολόκληρη η περιοχή υποδομών και οδικής σήμανσης συγκρούστηκε μοτοποδήλατο που οδηγούσε Καλαμπακιώτης με μοτοσικλέτα Σλοβένων τουριστών.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν οι επιβαίνοντες και στα δυο δίκυκλα να βρεθούν στο οδόστρωμα ενώ αμέσως έσπευσαν σε βοήθεια περίοικοι που άκουσαν το θόρυβο από την σύγκρουση και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Σε λίγο έφθασαν στο σημείο ασθενοφόρο που παρέλαβε την νεαρή Σλοβένα επιβάτιδα της μοτοσικλέτας και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφερε κάποια ελαφρά τραύματα από την σύγκρουση και την πτώση της στο έδαφος.
Όσον αφορά τους δυο οδηγούς αυτοί δεν είχαν κάτι σοβαρό όπως διαπιστώθηκε ενώ για καθαρά προληπτικούς λόγους η νεαρή τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας που επιλήφθηκε του συμβάντος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Ωστόσο περίοικοι που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος δεν έκρυψαν τον προβληματισμό και την αγανάκτησή τους για την κατάσταση  που επικρατεί στην συγκεκριμένη περιοχή του νέου σχεδίου πόλης που στερείται βασικών υποδομών και οδικής σήμανσης.
Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή προ ετών βρήκε τραγικό θάνατο Καλαμπακιώτισσα όταν το μοτοποδήλατο της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο σε μια από τις διασταυρώσεις καρμανιόλα που εκτός της σήμανσης οι χωματόδρομοι με τα χαλίκια είναι παγίδες θανάτου.
Οπότε καλούν κάθε αρμόδιο να παρέμβει και να κάνει αυτό που είναι επιβεβλημένο γιατί χρόνια τώρα ζητούν επιτακτικά να γίνουν τα απαραίτητα έργα τα οποία δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα για την ανθρώπινη ασφάλεια και την άνεση κίνηση των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.