Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητος



                           
Την Τρίτη  το απόγευμα   14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό της Κοιμ.   Θεοτόκου Καλαμπάκας.
                            Την Τετάρτη το πρωΐ 15 Αυγούστου , ανήμερα της εορτής της Κοιμ. της Θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά.
                            Την Πέμπτη και Παρασκευή 16 και 17 Αυγούστου ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον  Μητροπολίτην Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριον θα μεταβεί στη Γουμένισσα όπου και θα λάβει μέρος στις πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις εις τιμήν της Παναγίας της Γουμενίσσης. 
                            Την Κυριακή το πρωΐ   19  Αυγούστου  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , θα λειτουργήσει και  ομιλήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό  Κοιμ. Θεοτόκου Ματονερίου.




ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως ,θα παραμείνουν κλειστά , από Πέμπτη 16  Αυγούστου έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.
Μόνον  περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και  Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας  θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως  από Τρίτη 21 Αυγούστου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη μέχρι τέλους Αυγούστου
Από 10π.μ. έως 12μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.