Τελευταίες Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Άφηνε έναν άστεγο να κοιμάται στην καφετέριά του-Αυτό που ακολούθησε ήταν εκπληκτικό!


Θεσσαλονίκη: Άφηνε έναν άστεγο να κοιμάται στην καφετέριά του. Αυτό που ακολούθησε ήταν εκπληκτικό!Kαι αυτό γιατί ο άστεγος που φιλοξενούσε τα βράδια στην επιχείρησή του αποδείχθηκε φύλακας - «άγγελός» της!

Πώς; παίρνοντας στο κυνήγι επίδοξους ληστές!

Όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας της καφετέριας που παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ του ANT1, οι ληστές εισβάλουν στην καφετέρια με το αυτοκίνητό τους, σπάζοντας την πόρτα.

Λογάριαζαν ωστόσο χωρίς τον κ. Θοδωρή, ο οποίος με μία καρέκλα στα χέρια, άρχισε να τους κυνηγάει, τρέποντάς τους σε φυγή.



«Τρέχει μέσα στο κατάστημα, πάει προς το πάγκο εκεί που είναι οι τηλεοράσεις, οι υπολογιστές και η ταμιακή μηχανή και βλέπει εμένα, τον κυνηγάω εγώ με μία καρέκλα και σηκώθηκαν και έφυγαν. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Προκάλεσαν τη ζημιά αλλά έφυγαν χωρίς να προλάβουν να πάρουν τίποτα. Δεν είχα πού να μείνω και ο ιδιοκτήτης που είπε να κάτσω στο μαγαζί σαν φύλακας», ανέφερε ο άστεγος ο οποίος ανταπέδωσε την καλή πράξη του ιδιοκτήτη που τον άφηνε να κοιμάται στο μαγαζί.

Αξίζει μάλιστα τέλος να σημειωθεί πως ο κ. Θοδωρής ανάγκασε τον κλέφτη να μπει στον αυτοκίνητό από το... παράθυρο, προκειμένου να γλιτώσει!

«Ο Θοδωρής μάς έχει σώσει ξανά πριν από δέκα χρόνια. Είχε σχολάσει από την οικοδομή, εμείς κλείναμε για δύο ώρες το μαγαζί το μεσημέρι, είχε έρθει να κάτσει και να περιμένει να ανοίξουμε στις 5 και εκείνη την ώρα είχε μπει μέσα ένας τοξικομανής, μέσα από ένα φεγγίτη, έκλεψε και πήγε να βγει από το παράθυρο. Ο Θοδωρής τον τσάκωσε και μου τον έφερε σπίτι και μου είπε ότι τον βρήκε μέσα», ανέφερε μεταξύ άλλων, από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.

funtime

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.