Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Κώστας Σδράκας νέος προπονητής του ΑΟΚ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Καλαμπάκας καλωσορίζουν έναν παλιό γνώριμο στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας, τον Κώστα Σδράκα. 

Η πορεία του Κώστα Σδράκα στον αθλητικό χώρο είναι γνωστή σε όλους. Υπήρξε ένας ικανότατος καλαθοσφαιριστής με μία επιτυχημένη πορεία σε σημαντικούς αθλητικούς συλλόγους. Τα τελευταία χρόνια διάγει μία εξίσου λαμπρή πορεία ως προπονητής έχοντας οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες τις ομάδες που έχει αναλάβει κατά καιρούς. 

Η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας αποτελεί μία πολύ ευχάριστη συνθήκη που έρχεται στο κατάλληλο timing αν ληφθεί υπόψιν ότι υπήρξε μία καθυστέρηση στην αναγγελία συμμετοχής της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία αλλά και η ατυχία να λυθεί η συνεργασία με τον προηγούμενο προπονητή Χρήστο Κωνσταντινίδη. 

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΑΟΚ, του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες και είμαστε σίγουροι ότι έχοντας στα χέρια του τα ηνία της ομάδας μας θα τη βοηθήσει τα μέγιστα στο νέο της άθλο που ξεκινά προσεχώς να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Φαμίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.