Τελευταίες Ειδήσεις

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας-Οργισμένες αντιδράσεις





Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας. Οργισμένες αντιδράσειςΣτις αγροτικές φυλακές Βόλου μεταφέρεται ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για τη μεταγωγή κρατουμένου σε αγροτική φυλακή πρέπει να προηγηθεί αίτηση του ενδιαφερομένου κρατουμένου.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης 17Ν, έχει καταδικαστεί για σειρά εκτελέσεων σε 16 φορές ισόβια.
Σε σχέση με το καθεστώς των αδειών, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαφέρει από τις κλειστές φυλακές.

Μητσοτάκης: Ενώ η Ελλάδα θρηνεί, μετέφεραν στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, μέσω διαδικτύου, για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ.Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.
Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη
Η κόρη του -δολοφονημένου από την 17Ν Παύλου Μπακογιάννη- Αλεξία Μπακογιάννη, πληροφορήθηκε την είδηση της μεταφοράς του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου και όπως είναι λογικό είναι… στα κάγκελα.
Η ίδια με τηλεοπτική της παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την τηλεοπτική εκπομπή Magazino, έστειλε το δικό της μήνυμα, το οποίο ήταν πραγματικά ένα μήνυμα «κόλαφος».
Ένα μήνυμα που απορρέει από την προσωπική τραγωδία που έζησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989. Την ημέρα δηλαδή που ο πατέρας της, δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μπακογιάννης, δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.
«Κατ’ αρχάς να σας πω ότι για μας όλους κι όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17Ν συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας, έρχεται πάνω στην άλλη», τόνισε ξεκινώντας.
Για να συνεχίσει: «Η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει τη χαρά να απολαμβάνει ο κύριος Κουφοντίνας, είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή μένουν μέσα στις φυλακές μας παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές.
Αυτό σημαίνει ότι όλη μέρα θα κάνει βόλτες, θα μπορεί να έχει κάποιες γεωργικές ασχολίες και θα πηγαίνει σε κάποια σπιτάκια να κοιμάται το βράδυ. Αυτό είναι. Και κρατάμε άλλους κι άλλους μέσα στις φυλακές για να στείλουμε τον μεγαλύτερο δολοφόνο που έχει υπάρξει ποτέ, που δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα, στις αγροτικές φυλακές«, τόνισε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα.
Σε άλλο σημείο δήλωσε πως «θέλουμε την δίκαιη τιμωρία των τρομοκρατών«. Προς το τέλος της παρέμβασής της στην εκπομπή, εξαπέλυσε και μία σφοδρότατη επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.
Με πραγματικά «βαριές» κουβέντες. Συγκεκριμένα, η Αλεξία Μπακογιάννη τόνισε: «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από τότε που βγήκε αυτή η κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, που δεν στέκει ούτε λογικά ούτε συναισθηματικά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται«.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.