Τελευταίες Ειδήσεις

Έτοιμος χλοοτάπητας στο στάδιο Καλαμπάκας-Ικανοποίηση για την εξέλιξη στον ΑΣ Μετέωρα



Στην τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας θα προχωρήσει άμεσα η Δημοτική Αρχή Μετεώρων ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος προς χρήση από την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Αυτό ανακοίνωσε χθες η Δημοτική Αρχή η οποία μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα στην φίλαθλη κοινή γνώμη της περιοχής και τις επαφές που είχε με την διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα-που σημειωτέον ανέδειξε το πρόβλημα-καθώς η αποτυχία της σποράς και επανασποράς δεν άφηνα περιθώρια άλλων επιλογών.
Σημειώνεται ότι από πλευράς Δήμου είχε ανατεθεί σε εταιρεία η σπορά του σταδίου την περασμένη χρονιά με την διαβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμο με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου αλλά διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και παρά τις όποιες προσπάθειες το χόρτο απέτυχε.
Έτσι αναλήφθηκε η ευθύνη από τον ανάδοχο του έργου για επανασπορά και παράδοση του σταδίου με την έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σαιζόν αλλά διαπιστώθηκε ότι απέτυχε και πάλι.

Κατόπιν αυτών σε συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με το ΔΣ του ΑΣ Μετέωρα και της Δημοτικής  Αρχής ο Δήμαρχος κ. Σινάνης διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει ο ίδιος το θέμα για επίλυση.
Μετά από επαφές ανακοινώθηκε χθες ότι θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας στο στάδιο Καλαμπάκας από την ίδια εταιρεία που έφτιαξε και το στάδιο των Τρικάλων και θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Κατόπιν αυτού από πλευράς του ΑΣ Μετέωρα εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει:





Μετά το λογικό άγχος που διακατείχε τόσο την ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα όσο και τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμπάκας αναφορικά με το θέμα του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσος», φαίνεται τελικά ότι όλα εξελίσσονται θετικά, και εντός χρονοδιαγράμματος θα είναι το γήπεδο παραδοτέο στην ομάδα μας για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Για το λόγο αυτό ως Διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας – μετά τη συνάντηση που είχαμε την προηγούμενη Τρίτη 7 Αυγούστου – και την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να τοποθετηθεί άμεσα έτοιμος χλοοτάπητας στο γήπεδο.
Μετά από αυτήν την πολύ ευχάριστη και θετική εξέλιξη, μπορούμε πλέον να στρέψουμε όλο μας το ενδιαφέρον στην προετοιμασία του Α.Σ. Μετέωρα για την νέα αγωνιστική σεζόν, καλώντας για άλλη μία φορά το φίλαθλο κοινό να σταθεί συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος μας στο νέο αυτό ξεκίνημα για την ομάδα μας.

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.