Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ»




Την δεύτερη ανοιχτή του εκδήλωση κάνει ο Νίκος Ευθυμιάδης στην Κεντρική Πλατεία της  ιστορικής Ρεντίνας, την ερχόμενη Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 11:30, με  το επίκαιρο θέμα: ‘’ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ’’.                                   
      Μετά την πετυχημένη και εμπεριστατωμένη πρώτη του ομιλία  στην κεντρική αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στην οποία αναφέρθηκε με ακριβή στοιχεία, πίνακες και αριθμούς στην καταγραφή της οικονομικής κρίσης στο νομό Καρδίτσας, αρχίζει την περιοδεία του  από την Ρεντίνα.
Στην ανοικτή ομιλία του προς όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και του ορεινού όγκου της ιστορικής Ρεντίνας, ντόπιους και ετεροδημότες, θα αναφερθεί επίσης στις μεγάλες, χαμένες, αναπτυξιακές ευκαιρίες και σε διαχρονικά, θεσμικά και αναπτυξιακά προβλήματα του νομού Καρδίτσας.
Ενεργός πολίτης του Νομού Καρδίτσας, με άποψη και γνώμη, καταξιωμένος με πανελλήνια και διεθνή αναγνωρισιμότητα, ο Νίκος Ευθυμιάδης στη δεύτερή του  επίκαιρη ομιλία θα αναλύσει τη σημερινή πολιτική, κοινωνική και  οικονομική κατάσταση της χώρας και του νομού Καρδίτσας και θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Με μια διαδρομή και πλούσια προϋπηρεσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (8 χρόνια εκλεγμένος στο Δήμο Καρδίτσας ), σε επιστημονικά και συνδικαλιστικά όργανα(εκλεγμένος στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας), τιμημένος με τα ανώτατα χρυσά παράσημα από χώρες (Γιουγκοσλαβία), από πρωτεύουσες(Τίρανα), από πολλούς επιστημονικούς φορείς, ιδρύματα, συλλόγους της Ελλάδος και του εξωτερικού, από Ιερές Μητροπόλεις  (Δημητριάδος), κ.λ.π, συνεχίζει την περιοδεία του και την επαφή του με τα ευρύτερα στρώματα του νομού Καρδίτσας από τον ορεινό όγκο της ιστορικής Ρεντίνας.




Την τελευταία εικοσαετία ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ο Νίκος Ευθυμιάδης έχει μια ενεργή πολιτική παρουσία, σε όλα τα μέτωπα, σε όλους τους τομείς. Είναι παρών σε όλες τις δύσκολες  μάχες και αντίξοους αγώνες είτε αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή είτε αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε την πνευματική, πολιτιστική, κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Σε κάθε φάση της ενεργούς  παρουσίας  και διαδρομής του υπηρετεί με όλες τις δυνάμεις του το νομό Καρδίτσας, τους κατοίκους και τον τόπο όπου γεννήθηκε, όπου μεγάλωσε και όπου εξακολουθεί να ζει, προσφέροντας πολλά αυτός και η οικογένειά του.
Με σημαντική προϋπηρεσία και εμπειρία σε αξιόλογες  θέσεις στο χώρο της Παιδείας, της Πρόνοιας, της Υγείας, της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού, ο Νίκος Ευθυμιάδης καταθέτει τις προτάσεις και τις απόψεις του για την αναπτυξιακή και δημοκρατική πορεία της χώρας και του νομού Καρδίτσας στη Ρεντίνα την ερχόμενη Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, στις 11:30 π.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.