Τελευταίες Ειδήσεις

Γέλια προκαλεί η προσπάθεια του πρωθυπουργού και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να το παίξουν ξανά αριστεροί

Μόνο γέλια προκαλεί η  προσπάθεια του κ. Τσίπρα να το παίξει ξανά αριστερός, μετά από 4 χρόνια μνημονίων και μέτρων, κοροϊδεύοντας ότι έδινε μάχες στα σαλόνια της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΣΕΒ.

Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί ,αλλά ξεπέρασε και τα όρια του αυτοεξευτελισμού . Με μπόλικο θράσος ο πρωθυπουργός θεώρησε ότι η πολιτική του είναι συνέχιση του "αξιακού φορτίου της αριστεράς»!!  Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η συνέχιση των μνημονίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η υπογραφή μαζί τους ενός ακόμα μνημονίου και οι γονυκλισίες σε ΕΕ και ΝΑΤΟ είναι συνέχιση των αγώνων και  της ιστορίας του λαϊκού κινήματος!  Η τυμβωρυχία σε όλο της το μεγαλείο.
Συντονισμένοι με την κεντρική γραμμή του κ.Τσίπρα εμφανίζονται οι τοπικοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί δε, έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της γελοιότητας και της ξετσιπωσιάς! 

Η ιστορία των λαϊκών αγώνων και της ταξικής πάλης , απ’ όπου όλοι αυτοί έχουν «κόψει την άλυσο» εδώ και δεκαετίες,  γράφεται πάντα στο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η πλειοψηφία του λαού δεν είναι έτοιμη να τον ακολουθήσει.  Σε καμιά περίπτωση δεν γράφεται με την υποταγή στο σύστημα, στο όνομα δήθεν της λαϊκής θέλησης. 

ΤΡΙΚΑΛΑ  28/8/2018                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.