Τελευταίες Ειδήσεις

Παναγιώτα, Σάκη, Χρήστο... Ο ΕΦΚ στο κρασί για πόσο ακόμη θα ζεί και θα παιδεύει;;

Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι οι μήνες που πραγματοποιείται ο τρύγος, η δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Τα οινοποιεία της περιοχής μας, όπως και ολόκληρης της χώρας θα επιβαρυνθούν οικονομικά για ακόμη μία φορά από τον ΕΦΚ στο κρασί που η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛΛ επέβαλλε ως ένα ακόμη μέτρο δημοσιοοικονομικού στραγγαλισμού σε όποιον παράγει στην χώρα μας.
το

Ρωτώ τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, κ. Σιμορέλη Χρήστο και τον κ. Σάκη Παπαδόπουλο να απαντήσουν όχι κυρίως σε εμένα, αλλα στους οινοποιούς του Ν. Τρικάλων στο ερώτημα : Σε τι βοήθησε ακριβώς ο ΕΦΚ στο κρασί; αν τον θεωρούν λογικό φόρο και πότε θα τον καταργήσουν; 

Να σας θυμίσω πως η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στη βουλή είχε αναφέρει πως  "τα ποσά που έχουν εισπραχθεί δεν είναι τόσο μεγάλα" για να διατηρηθεί ο φόρος αυτός και  η κυβέρνηση, δια στόματος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, είχε δεσμευθεί για κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί έως το τέλος του 2017.


Έχουμε Αύγουστο του 2018 ο φόρος υπάρχει ακόμη και οι επιχειρήσεις στον κλάδο της οινοποιίας πληρώνουν εις βάρος τους την παράλογη οικονομική σας πολιτική

Περιμένουν να απαντήσετε και να δεσμευθείτε. 

Πιλάτος Παναγιώτης
Μέλος της ΜΕ.ΣΥ.Α και της Επιτροπής Νέων του Ποταμιού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.