Τελευταίες Ειδήσεις

Αφιέρωμα στον Γιάννη Πέτρου-Από το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών»



Ένα όμορφο και μελωδικό ταξίδι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο του ΚΕΓΕ στην Καλαμπάκα παρακολουθώντας το αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή και μουσικό Γιάννη Πέτρου.
Συνολικά 20 καλλιτέχνες-μουσικοί και τραγουδιστές βρέθηκαν στη σκηνή από την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αείμνηστο Γιάννη Πέτρου συμμετέχοντας στο 2ο αφιέρωμα προς τιμήν του.
 «Τις νυχτιές σαν συλλογιέμαι» είχε τίτλο αυτή η «βόλτα στη γειτονιά των χρωμάτων», όπως τιτλοφορεί τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» που και αυτή τη φορά συγκέντρωσε πολλούς θεατές στον όμορφο χώρο του ΚΕΓΕ.

Προλογίζοντας την εκδήλωση  η Πρόεδρος του «Επί Σταγών» κ. Δρούγκα, υπογράμμισε πως οι φίλοι του αξέχαστου και αγαπημένου όλων μας Γιάννη Πέτρου την ετοίμασαν με αγάπη επισημαίνοντας ότι από πλευράς Θεατρικού Εργαστηρίου θα γίνει ότι πραγματικά αρμόζει προκειμένου το ετήσιο αφιέρωμα να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός και ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή και την παρουσία τους ευχόμενη καλή διασκέδαση.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.