Τελευταίες Ειδήσεις

Επιστροφή Βύρωνα Μπουτίνα στην ενεργό δράση;

Ασφυκτικό πρέσινγκ δέχεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνας για επιστροφή στην ενεργό δράση και την ενασχόλησή του με τα κοινά και ειδικότερα με τα του Δήμου Καλαμπάκας.
Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες μας, βάσει των οποίων ομάδα επιχειρηματιών αλλά και απλοί δημότες αγανακτισμένοι από την απραξία και αλαζονεία-όπως αναφέρουν-της  σημερινής Δημοτικής Αρχής θεωρούν ότι είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη ο πρώην Δήμαρχος να επιστρέψει και να αναλάβει τα ηνία του Δήμου καθότι χρειάζεται έμπειρους πολιτικούς να τον διοικήσουν και να δημιουργηθούν προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Η πίεση αναμένεται να γίνει πιο έντονη το επόμενο διάστημα καθώς θεωρούν ότι και η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει δώσει δείγματα που να δημιουργούν μια σιγουριά και αισιοδοξία για το μέλλον και ως εκ τούτου η επαναδραστηριοποίηση του Βύρωνα Μπουτίνα κρίνεται επιτακτική.
Βέβαια ο ίδιος μέχρι στιγμής κρατάει στάση αναμονής και σιωπής αλλά και κλειστά τα  χαρτιά του για τις όποιες αποφάσεις και επιλογές του ενώ οι  φημολογίες και κατά καιρούς αναφορές που θέλουν τον γιό του Γιάννη Μπουτίνα-Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού να θέτει εκείνος υποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμπάκας δεν έχουν καμία απολύτως βάση μιας και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού που έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει και πάλι το τιμόνι της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Οπότε το ενδεχόμενο επιστροφής του Βύρωνα Μπουτίνα αποτελεί για τους γνωστούς επιχειρηματίες και συνδημότες μια ιδανική επιλογή και είναι πρόθυμοι όπως πληροφορούμαστε να στηρίξουν με  κάθε μέσο την ενεργό και πάλι ανάμιξη του με τα κοινά.
Σε μια τέτοια περίπτωση για όσους  γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις και κυρίως την τοπική ανθρωπογεωγραφία κάποιοι θα  χάσουν σίγουρα τον ύπνο τους...



1 σχόλιο:

  1. Ο αγαπητός συντάκτης - δημοσιογράφος σε όλο το κείμενο δίνει μεγάλη έμφαση σε πραγματικά δεδομένα για τον αγαπητό στην πόλη της Καλαμπάκας Βύρωνα. Είναι άνθρωπος που μπορεί να βάλει την πόλη της Καλαμπάκας σε ρυθμό ανάπτυξης και επιτέλους ένας άνθρωπος να μπορεί να πείς μια καλημέρα.Μακριά απο την αλαζονεία απο την οποία ο λαός της Καλαμπάκας υποφέρει τα τελευταία 4 χρόνια. Βύρων προχώρα Είσαι αγαπητός και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.