Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίαση μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων με καταδίκη διασπαστικής κίνησης συναδέλφων τους



Συνεδρίαση μεταξύ των μελών των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρικάλων, Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων. Κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν το θέμα της δημιουργίας νέου τοπικού, μη αναγνωρισμένου συλλόγου, από κάποιους συναδέλφους τους, που όπως τονίστηκε λειτουργεί διασπαστικά και σε βάρος της συνοχής και της ενότητας της μεγάλης Κυνηγετικής οικογένειας.

Το όλο ιστορικό της ίδρυσης και λειτουργίας παρασυλλόγου μέσα στον ήδη υπάρχοντα νόμιμο σύλλογο, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Σταύρος Τραγάνης, διερωτώμενος για την σκοπιμότητα μιας τέτοιας κίνησης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος υπήρξε και η τοποθέτηση του Προέδρου της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας της Θεσσαλίας Βασίλειου Μπαλατσού.
Τελικά με ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών στη συνεδρίαση, κρίθηκε διασπαστική η κίνηση των συναδέλφων τους για δημιουργία άλλου συλλόγου, που δεν έχει την νομιμοποίηση να εκδίδει κυνηγετικές άδειες, με την επιφύλαξη χρήσης νομικών μέτρων σε ενδεχόμενες παράνομες  ενέργειες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.