Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ….!


Γράφει ο Δρ.Κώστας Πατέρας D.Ed., M.Ed. , Ph.D. , Πολιτευτής

Όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση στην πολιτική σκηνή έχουν αρχίσει προ πολλού και φυσικά έχουμε μπει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Τα όσα έγιναν, τα περίπου τρια χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ξεπερνούν ακόμη και τα όρια της νοσηρής πολιτικής φαντασίας. Το περίφημο δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου του 2015, με 61,3% των πολιτών να ψηφίζουν ΟΧΙ, στην συμφωνία με την Τρόικα, μετατράπηκε σε μια νύχτα σε ΝΑΙ…! Από το θα «σχίσουμε τα Μνημόνια» πέρασαν σε υπογραφή δύο απάνθρωπων Μνημονίων και φτωχοποίησαν την Ελλάδα. Πούλησαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ο λαός τους φωνάζει «προδότες», ενώ αυτοί γιορτάζουν στις Πρέσπες και στο Ζάπειο…
Σε ό,τι αποτυγχάνουν, αποποιούνται την ευθύνη και μεταθέτουν τα βάρη στην Αντιπολίτευση, κατηγορώντας την ως «εχθρό της χώρας». Μετέρχονται «κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο» για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία. Λαϊκίζουν, ψεύδονται ασύστολα και προσπαθούν να ελέγξουν την Δικαιοσύνη και τα Μ.Μ.Ε., ενθυμούμενοι τις Μαρξιστικές θεωρίες του 19ου αιώνα, που, όπου εφαρμόστηκαν, εξαθλίωσαν τους Λαούς.

Μ’ όλα αυτά που συμβαίνουν οι πολίτες νιώθουν απογοητευμένοι και προδομένοι. Γι’ αυτό και «η πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ» αποδομήθηκε πλήρως στα μάτια της κοινωνίας. Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Καμμένος ηττήθηκαν Ιδεολογικά και Ηθικά Νομοτελειακά βυθίζονται στα ΨΕΜΜΑΤΑ οι Συγκυβερνώντες με τους μικροκομματικούς τακτικισμούς, τις κουτοπονηριές, τις συκοφαντίες, τις κωλοτούμπες και τους πολιτικούς καιροσκοπισμούς. Οι κατασχέσεις των Λογαριασμών, οι πλειστηριασμοί, οι περικοπές μισθών και συντάξεων και η φορολογική καταιγίδα δείχνουν την τραγική θέση των πολιτών.
Είναι γεγονός πως τα βρόμικα παιχνίδια του Αλέξη Τσίπρα και ο άκρατος τυχοδιωκτισμός του Πάνου Καμμένου βυθίζουν την κυβέρνηση σε επικίνδυνο τέλμα και οδηγούν την χώρα σε μια παρατεταμένη εκλογική περίοδο, και σε οικονομική καταστροφή, ενώ αποφεύγουν το «Κολαστήριο της Κάλπης» όπως ο Διάβολος το θυμίαμα.
Στο Μαξίμου είναι δυσαρεστημένοι με τα όσα λέγει και πράττει ο Καμμένος και γι’ αυτό έχουν εντείνει τις επαφές με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ψάχνουν για νέο ΔΕΚΑΝΙΚΙ, πράγμα που το κατάλαβαν στους ΑΝΕΛ και γι΄αυτό έχουν αρχίσει ασκήσεις…. Ετοιμότητας. Φαίνεται πλέον καθαρά πως οι ΑΝ.ΕΛ βαράνε… διάλυση και γι΄αυτό ο Αρχηγός τους κάνει το παν για να παραμείνει έστω και … κρεμασμένος από την Εξουσία.
Τα σχέδια του Μαξίμου είναι δύο, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η πολύπλευρη και βαθειά κρίση. Το ένα είναι να ξεφορτωθούν τον Καμμένο και να διασυνδεθούν προς την ΚεντροΑριστερά και φυσικά εκλογές τον Μάιο, με την προϋπόθεση ότι οι Ευρωπαίοι θα μεταθέσουν την περικοπή των συντάξεων. Το δεύτερο σενάριο λέγει πως πρέπει να αλλάξει η πορεία στο θέμα των Σκοπίων, και να ζητηθεί να περάσει από την Βουλή με 180 βουλευτές, ώστε η πτώση της κυβέρνησης να χρεωθεί στην Νέα Δημοκρατία, όπως και η περικοπή των συντάξεων.
Αυτές οι τακτικές και με την ψήφιση του Νόμου, της Απλής Αναλογικής, για τις μεθεπόμενες Εθνικές Εκλογές, θα οδηγήσουν, κατά τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στην «Δεξιά Παρένθεση» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και στην επάνοδο των Τσίπρα – Καμμένο ή και Θεοδωράκη στην εξουσία. Πάντως με τα σημερινά δεδομένα οι Καμμένος – Θεοδωράκης δεν μπαίνουν στην βουλή. Έχουν τελειώσει…!
Η σημερινή «Τοξική Βόμβα», στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι ό,τι το χειρότερο για την Πατρίδα μας και για την Οικονομίας μας.
Εκλογές, λοιπόν, προκειμένου να βγούμε από τα αδιέξοδα, που έστησαν οι Πολιτικοί Καιροσκόποι… των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η οξύτητα και οι ύβρεις στην Βουλή δείχνουν ΕΚΛΟΓΕΣ το φθινόπωρο… παρά την προπαγάνδα και τα σενάρια … της Συγκυβέρνησης…!
                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.