Τελευταίες Ειδήσεις

Έφυγε ο Σπύρος Τσιάμης ενώ κολυμπούσε στο Βόλο

Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα ενώ απολάμβανε το μπάνιο του  άφησε το πρωί 79χρονος Καλαμπακιώτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία όπου έχαιρε άκρας εκτίμησης.
Πρόκειται για τον γνωστό κρεοπώλη και έμπορο κρεάτων Σπύρο Τσιάμη ο οποίος βρίσκονταν στο Βόλο όπου διατηρούσε κατοικία και συχνά όπως άλλωστε συνήθιζε μετέβαινε για να απολαύσει τις διακοπές με την σύζυγό του και  την οικογένεια του.
Όπως πληροφορούμαστε ο άτυχος συμπολίτης βρίσκονταν στην παραλία μαζί με τη σύζυγό του και κάποια στιγμή αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα.
Ενώ κολυμπούσε ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του, κάτι που έγινε αντιληπτό από άλλους λουόμενους και τη σύζυγό του που κάλεσε σε βοήθεια και αμέσως έσπευσαν κάποιοι που τον έβγαλαν έξω και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου οι γιατροί προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε πως είχε εκπνεύσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα υπέστη καρδιακή ανακοπή-αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιακής φύσεως-με συνέπεια αφήσει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει πιθανότατα το προσεχές Σάββατο καθώς θα πρέπει να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Από πλευράς του "Meteoravoice" θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχές για την εξ ύψους παρηγοριά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.