Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Απόστολος Αθανασούλας πρόεδρος των εμπόρων Καλαμπάκας



Τα ηνία διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας αναλαμβάνει και επίσημα ο κ. Απόστολος Αθανασούλας μετά την συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την συγκρότησή του σε σώμα.
Ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Παπάντος κάλεσε τα μέλη του νέου ΔΣ το  βράδυ της Τετάρτης σε συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου και μετά από συζήτηση και ψηφοφορία κατέληξαν στην σύνθεση της νέας διοίκησης η οποία ε΄χει ως εξής:
Πρόεδρος: Αθανασούλας Απόστολος
Γενική Γραμματέας: Χονδρού Κασσιανή
Αντιπρόεδρος Α’: Παπάντος Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος Β’: Ζάμπρα Έφη
Ταμίας: Παταβάλης Κωνσταντίνος
Μέλος: Τσακνάκης Γεώργιος
Μέλος: Παμπίρη Μαρία

Αναπληρωματικοί:

Αθανασούλας Ηρακλής
Καραθανάσης Φώτης

Σημειώνεται ότι ο νέος πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας θέτουν ως άμεση προτεραιότητα την γνωριμία με όλους τους τοπικούς άρχοντες και φορείς της περιοχής και την συνεργασία προς όφελος της τοπικής αγοράς  και την τόνωση της τοπικής οικονομίας αλλά και την προώθηση λύσεων πάνω σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους.
Στις προτεραιότητες του προέδρου και ολόκληρης της διοίκησης περιλαμβάνεται και η συνεχής επαφή και συνεργασία με όλους τους καταστηματάρχες και συναδέλφους με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των συνθηκών για τον κλάδο και για ένα καλύτερο μέλλον γενικότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.